4 jun 2009

VERKIEZINGEN: CD&V

Zondag trekken we met zijn allen naar de stembus voor de Vlaamse en Europese verkiezingen. Maar voor wie of welke partij zou je je stem uitbrengen? Misschien voor iemand uit de regio? Wij stellen alle kandidaten uit de regio Geraardsbergen-Lierde deze week aan je voor en stelden hen elke drie dezelfde vragen.

Arthur Cambier is gemeenteraadslid in Geraardsbergen en komt op voor de Vlaamse Verkiezingen. Hij staat op de 13e plaats voor de effectieven. Arthur is 50 jaar, woont in Moerbeke, en heeft een flinke kroost van 5 kinderen. Naast zijn job als verzekeringsagent vind je hem terug in heel wat verenigingen.

Aan alle politici stelden we 3 dezelfde vragen:

Wat heb je in het verleden politiek al kunnen verwezenlijken?

Ik was pas bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen 2006 voor de eerste maal kandidaat, en ben onmiddellijk verkozen als gemeenteraadslid.

Welk verschil kan je voor de regio brengen, indien je binnenkort zou verkozen worden?£

Onze regio dient op zijn minst vertegenwoordigt te zijn in het Vlaams parlement. Zoniet wordt er geen rekening gehouden met de verlangens en verzuchtingen van de bevolking.

Waarom dient de kiezer op u te stemmen?

Onze regio wordt momenteel stiefmoederlijk behandeld, zie de aanslepende dossiers als er zijn de N42, industriezones, mobiliteitsproblematiek (verouderde stationomgevingen), verminderd veiligheidsgevoel, gebrek aan betaalbare woningen
Er zijn kansen genoeg!

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

Volgende bericht

VERKIEZINGEN: Open VLD


Thumbnail
Vorige bericht

Wagen over de kop


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background