27 mrt 2005

Verkeersongevallen

Rond 8u zondagmorgen gebeurde op de Aalstersesteenweg ter hoogte van garage De Tandt in Schendelbeke een ernstig ongeval. Een personenwagen bestuurd door een 21-jarige jonge man uit Deftinge ging plots van de baan, belandde in een diepe gracht en botste met volle geweld tegen een betonnen verlichtingspaal. De bestuurder liep verwondingen op aan de armen en benen en werd naar het ziekenhuis overgebracht. De auto werd totaal vernield. De brandweer van Geraardsbergen kwam ter plaatse.

Op de hoek van de Astridlaan met de Zonnebloemstraat gebeurde gisterenavond het zoveelste verkeersongeval. Vermoedelijk omdat een bestuurder door het rode verkeerslicht reed botsten twee auto’s tegen elkaar. De wagens liepen schade op. De bestuurders, een man uit Onkerzele en een chauffeur uit Geraardsbergen bleven ongedeerd. Het ongeval zorgde voor veel verkeershinder.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background