28 mrt 2017

Verkeershinder verwacht tijdens Ronde Van Vlaanderen

Aanstaande zondag trekt de Ronde Van Vlaanderen opnieuw door Geraardsbergen.

Zondag 2 april zal het centrum van Geraardsbergen volledig verkeersvrij worden gemaakt wegens de doortocht van de Ronde Van Vlaanderen. Hierbij zullen de wielrenners door de Oudenaardsestraat, Grotestraat, Brugstraat, Markt, Vesten, Oude Steenweg, en Onkerzelestraat rijden. De Brugstraat, Markt en de Vesten worden volledig verkeersvrij gehouden tussen 7 en 22 uur.

Enkele parkings zoals deze aan de belastingen in de Abdijstraat, de parking van bioscoop Focus/Arjaantheater langs de Zonnebloemstraat, en parking Driepikkel aan de voet van de Oudenberg zullen enkel toegankelijk zijn voor kaarthouders.

Vanaf 8u30 zullen er ook heel wat nevenactiviteiten plaats hebben op de Vesten en kan je er bovendien een live uitzending volgen tijdens ronde. Een gedetailleerd overzicht van de doortocht kan je op de website van Stad Geraardsbergen raadplegen.

 

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background