11 dec 2007

VB wil herinrichting 4-wegen

Vlaams Belang Geraardsbergen gaat er bij het schepencollege op aandringen zo snel mogelijk werk te maken van een herinrichting van het kruispunt ‘De Vier Wegen’ in Schendelbeke.

“Reeds verschillende jaren is het kruispunt te Schendelbeke een groot knelpunt tijdens de spitsuren. Binnenkort krijgt het kruispunt Moenebroekstraat-Aalstersesteenweg zijn rotonde. De algemene opinie is dat men het verkeerde kruispunt gaat aanpakken. Een herstructurering van het kruispunt ‘De Vier Wegen’ dringt zich immers méér op.” dixit Thierry Malfroidt.

Verder merkt het raadslid op dat verschillende bedrijfsgebouwen op het industrieterrein Diebeke reeds maanden, sommige al jaren, leeg staan. Het Vlaams-Belang raadslid stelt zich de vraag welke initiatieven het stadsbestuur onderneemt om bedrijven te overtuigen zich in Geraardsbergen te komen vestigen.
“Een slechte ontsluiting wordt meestal als hoofdreden aangehaald, doch is misschien wel de belangrijkste reden de dure grondprijs en de gebrekkige subsidies in vergelijking met Wallonië.” aldus Malfroidt.

 

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background