31 aug 2007

VB dient klacht in bij provinciegouverneur

Vlaams Belang gemeenteraadslid Stéphan Bourlau heeft een klacht ingediend bij de provinciegouverneur. Hij doet dat omdat zijn schriftelijke vragen naar het schepencollege laattijdig of niet beantwoorden werden.

“Een gemeenteraadslid heeft het recht een schriftelijke vraag te stellen aan het college van burgemeester en schepenen. Het huishoudelijk reglement stipuleert dat een schriftelijke vraag binnen de maand na ontvangst schriftelijk moet beantwoord worden. Meerdere malen bleek dat de gestelde vragen niet of laattijdig beantwoord werden. In die omstandigheden kan ik, samen met mijn collega-raadsleden, niet in optimale omstandigheden werken.” aldus Bourlau.

Het Vlaams Belang gemeenteraardslid vraagt aan de gouverneur het gemeentebestuur van Geraardsbergen aan te manen het huishoudelijk reglement te respecteren.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background