19 jul 2008

Vandalisme aan De Spiraal

De speeltuin aan het Geraardsbergs jeugdcentrum De Spiraal blijft de hele zomer dicht. De omgeving krijgt af te rekenen met vandalisme. Een minderjarige heeft recent de neonverlichting met een bal aan diggelen geschopt. Deze hing op enkele meters hoogte aan de ingang van de fuifzaal.
Ook het speelplein tegenover de fuifzaal, kreeg al af te rekenen met vandalisme. De grote houten speelconstructie kreeg het al hard te verduren. Enkele houten onderdelen werden afgebroken terwijl op het terrein ook een boel afval rondslingert. Het speelterrein, dat nochtans is afgesloten door een grote omheining, verhuisde van een terrein op de Zakkaai naar het complex van De Spiraal, net om vandalisme tegen te gaan.
Het vandalisme noopt het stadsbestuur tot drastische maatregelen.

Het stadsbestuur heeft nu besloten om aan De Spiraal drie bewakingscamera’s te plaatsen. Die moeten het vandalisme tegengaan en ook de overlast in de buurt inperken.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background