26 aug 2009

Vader vraagt gerechtigheid na dood zoon

Op 1 september is het precies 2 jaar geleden dat Manu De Norre uit Lierde om het leven kwam. De 29-jarige man stierf aan een overdosis drugs.

Manu leed een Bourgondisch leven en hield eraan om met zijn vrienden eens stevig op stap te gaan. Dat werd hem noodlottig. Manu vertoefde regelmatig in slecht gezelschap. Ze maakten van zijn jovialiteit, vrijgevigheid en edelmoedigheid misbruik, zodat Manu verslaafd werd aan drugs. Zijn vrienden hadden er geen erg in en bezorgden hem met regelmaat van de klok drugs.

De ouders van Manu zijn niet te spreken over de werking van het gerecht. Zij klasseerden de hele zaak, enkele dagen na de begrafenis van Manu De Norre. Zijn ouders kregen amper te horen waarom.

“Twee drugsdealers werden aan de tand gevoeld. Iedereen weet dat beide heerschappen in Geraardsbergen en omstreken drugs verhandelen en dat ze aan Manu heel erg veel geld hebben verdiend” zegt Alex Norre, de vader van Manu. “Ze werden nooit strafrechtelijk vervolgd. E√©n van hen werd een paar maanden geleden in een telefooncel dood aangetroffen. Een afrekening in het milieu?” vraagt de man zich af.

“De andere dealer zet zijn handeltje nog steeds vrolijk verder en houdt er een exuberante levensstijl op na” aldus Alex Norre.

De ouders van Manu vragen gerechtigheid en willen de zaak heropenen. Ze gaan daarvoor de komende weken de nodige stappen ondernemen.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background