28 jan 2009

Unizo krijgt lokale afdeling

Op maandag 16 februari wordt de Geraardsbergse afdeling van Unizo officieel voorgesteld. Unizo wil een steun zijn voor zowel de startende ondernemer als voor de gevestigde waarden.

Op 16 februari worden alle handelaars verwacht op het stadhuis om 20u, waar ze ontvangen worden door o.a. het Unizo bestuur, burgemeester De Chou, schepen van lokale economie Duwyn en Minister van Binnenlandse zaken Guido De Padt.

“De afdeling wil zijn activiteiten afstemmen op de specifieke noden van de streek en daarvoor zal ze als eerste activiteit een onderzoek doen naar de noden en behoeftes bij de lokale ondernemers. We willen vooral zeer concrete ondersteuning bieden op het praktisch vlak van ondernemen. Daarnaast willen we ook een positieve toon zetten, want er wordt nu teveel gehamerd op de crisis! Die moeten we in ons voordeel omdraaien. Op die manier moeten we onze sterktes versterken en onze zwaktes verbeteren. Ook op dat vlak willen we baanbrekend werk leveren met ons afdeling. Daarvoor zullen we met ons bestuur hard samenwerken met de stad, de instanties en met de lokale middenstand- en handelsraden.” vertrouwde Robin Schryers ons toe.

Robin Schryers is de voorzitter van het bestuur van Unizo Geraardsbergen. Het bestuur kan verder rekenen op de ervaring van Rudy Frederic, Sophie Herregodts, Alex Wijnant, Pieter Cardoen, Daisy van Hemel, Luc Bal en Martine Duwyn.

De lokale afdeling van Unizo kan gecontacteerd worden via unizogeraardsbergen@gmail.com.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background