13 dec 2003

Uitslagen sportshow

Gisteren organiseerde de stedelijke sportraad van Geraardsbergen de 4de editie van het sportgala. Er waren 6 categorieën.

Herman Mignon (1951), die al meer dan 30 jaar aangesloten is bij Atletiekclub Geraardsbergen, kreeg de ‘sportverdienstelijkheid’.

In de categorie ‘recreatiesport – individueel’ won Martine De Pelseneir (1958). Martine is sinds 1998 lid van de Padstappers en is de vrouw met het hoogst aantal (4032 km) afgelegde kilometers in één jaar. Ze stapte ondermeer Parijs-Tubize (292 km) in 4 dagen. Finishte de 200 km non-stop van Vichy en deed nog 14 andere tochten van 100 km of méér.

De padstappers werden nog eens ge-eerd in de categorie ‘Club-organisator’

De koninklijke vrijschutters zijn voor de 8ste maal op rij Provinciaal kampioen als gemengde ploeg in verschillende disciplines geworden. Zij waren de enige kandidaat voor ‘Compititie (18+) als ploeg’ en kregen dan ook deze uitreiking.

In de categorie ‘Competitie (-18) Individueel of ploeg’ waren er 7 kandidaten. De jonge wielrenster Jolien Goossens won in deze categorie. Jolien kreeg zilver op het Provinciaal kampioenschap te Baasrode op 4 oktober 2002, brons op het Provinciaal kampioenschap tijdsrijden te Sint-Jan-in-Eremo op 2 juli 2003 en Provinciaal kampioene (op de weg) te Ertvelde op 5 juli 2003. Ze is lid van “De Jonge Rakkers Vollezele”.

De categorie ‘Competitie (+18) – individueel’ had 4 genomineerden. Hendrik Ysebaert, Belgisch judokampioen bij de politie en wereldkampioen bij de politie- en veiligheidsagenten behaald in Barcelona op 27 juli 2003 in de categorie van -90 kg bij de masters.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

Volgende bericht

Ernstig ongeval


Vorige bericht

3 inbraken


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background