27 mei 2009

Twee nieuwe daders bekennen overval

Er zijn twee nieuwe verdachten opgepakt in verband met de brutale handtasdiefstal in het centrum van Geraardsbergen. Dat heeft de Oudenaardse procureur des Konings Herman Daens woensdag gezegd op een persconferentie.

De vier minderjarigen en een meerderjarige waarover de afgelopen dagen werd gesproken zouden niets met de zaak te maken hebben. Het zouden twee anderen uit de regio van Lessen zijn die de feiten gepleegd hebben. De onderzoeksrechter heeft ondertussen een man van 19 aangehouden en één minderjarige is ondertussen door de jeugdrechter in een gesloten instelling geplaatst. Beide verdachten hebben de feiten bekend.

Uit onderzoek blijkt ook dat het slachtoffer in coma raakte omdat ze gevallen was en niet omdat ze geslagen werd. De jongeren die eerder werden vrijgelaten werden, worden wel verdacht van andere handstasdiefstallen.

Het 64-jarige slachtoffer is ondertussen hersendood verklaard en ligt nog steeds in het ASZ van Aalst.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background