12 okt 2010

Tv-opnames in Schendelbeke

Dinsdag vonden opnames plaats in Schendelbeke voor de nieuwe vrt-fictiereeks “de ronde”.

Van ‘s morgens vroeg was het aan en afrijden van vrachtwagens met filmmaterieel voor de opnames in de woning van hoofdrolspeler Johan Heldenbergh, één van de acteurs in de reeks. Hiervoor werd de woning aan de Moenbroekstraat 88 in Schendelbeke uitgekozen door Woestijnvis. De opnames gebeurden grotendeels allemaal binnenin de woning en in de achterliggende tuin. De kantine van het voetbalterrein van Schendelbeke langs de Aalstsesteenweg deed dienst als kleedkamer en logistieke ruimte.

Ook tijdens de “Ronde van Vlaanderen 2010” werden reeds vele sfeerbeelden ingeblikt op alle kuitenbijters van Vlaanderens mooiste.
“De Ronde” is een fictiereeks die een aparte kijk brengt over “de ronde van Vlaanderen”. Niet op sportief vlak maar over veel bredere facetten, over alles wat ook maar komt kijken bij een sportmanifestatie.  

De cast van de reeks bestaat uit toppers als Tom Van Dyck, Bruno Vandenbroecke, Ann Miller, Jaak Van Assche, Sien Eggers, Johan Heldenbergh, Wim Helsen, Marc Van Eeghem, Dirk Roofthooft en Lucas Van den Eynde. De productie ligt in handen van Jan Eelen. Deze topper schreef oa. Het Eiland, In De Gloria en Vaneigens.

De eerste beelden van “de ronde” zullen te zien zijn in het voorjaar van 2011 op één.

 

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background