6 jun 2010

Tollembeek vierde schoolfeest

Zondagnamiddag had in Tollembeek het jaarlijkse Schoolfeest plaats in Centrumschool “De Knipoog”.

De weergoden hadden in de voormiddag de hemelsluizen opengezet maar in de namiddag kwam een waterzonnetje de optredens opvrolijken. Directrice Christine De Taeye mocht van een geslaagde namiddag spreken.

De Kinderen van het eerste tot het zesde leerjaar brachten leuke dansjes op toffe muziek en de dansdocenten van de Galmaardse groep Amicato begeleidden de kinderen. Voor de kleuters was een theater voorzien en de allerkleinsten plooiden ballonnen. Verder kon iedereen zich nadien uitleven op het springkasteel.

Burgemeester Pierre Deneyer benadrukte het geheim van het succes van de vier gemeentescholen op het grondgebied van Galmaarden. Deze tellen momenteel bijna 800 leerlingen. “Vooral de kwaliteit van de leerkrachten en directie moet een vertrouwen geven aan de ouders. Ook het busvervoer dat de kinderen veilig naar school kan brengen, is een grote troef”, zegt de burgervader. Ook de opvang en de ouderraad werden door de burgemeester gefeliciteerd. Hij wees er op dat er blijvend ge├»nvesteerd moet worden in alle scholen van Galmaarden, om het vertrouwen van de jonge ouders te blijven genieten.

 

Verder lezen

Volgende bericht

De Presidenten!


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background