9 jun 2010

Toeristische ambassadeurs promoten Geraardsbergen

14 deelnemers uit de horeca en logiessector hebben een opleiding tot toeristisch ambassadeur van Geraardsbergen gevolgd. De opleiding vond dinsdag plaats. Met de opleiding wil de stad de horeca en logies de kans bieden om Geraardsbergen op toeristisch vlak wat beter te leren kennen en te promoten. De 14 deelnemers gaan nu door het leven als “toeristisch ambassadeur van Geraardsbergen”. Je kunt ze herkennen aan hun badge, sticker en diploma.

Op toeristisch vlak is Geraardsbergen tevens sterk bezig. Zo strijdt de stad mee naar het ambassadeurschap van Vlaanderen Lekkerland. Stemmen kan via www.nieuwsblad.be/vlaanderenlekkerland.

Vanaf dinsdag 15 juni tot eind september voert Geraardsbergen campagne met de ‘Mmmm Route’, een ludieke fietszoektocht met als rode draad de mattentaart. “De ingrediënten en het productieproces worden met grote foto’s langsheen het parcours uitgebeeld. Aan de hand van een fotozoektocht moeten deelnemers een codewoord zoeken. Wie dat vindt maakt kans op een mooie prijs”, zegt Caroline Vandendaele van de dienst toerisme.  De eerste 50 deelnemers op dinsdag 15 juni krijgen als aanmoediging nog een extra geschenk.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background