12 jun 2008

Toekomst postkantoren nog onbekend

Enige tijd geleden raakte bekend dat de postkantoren in Idegem, Moerbeke en Overboelare spijtig genoeg worden gesloten. Ter compensatie worden een aantal Postpunten opgericht. Een gevolg van deze beslissing is dat de huidige postgebouwen leeg komen te staan.

Daarom informeerde David Larmuseau naar de stand van zaken met betrekking tot de postpunten. Ook wilde hij vernemen wat de toekomstige bestemming van de gebouwen is. Hij is in dit verband van mening dat bijvoorbeeld het postgebouw in Idegem perfect zou kunnen aansluiten bij de vraag tot uitbreiding van lokalen voor diverse (jeugd)organisaties.

In zijn antwoord lichte de burgemeester Freddy De Chou toe dat het postkantoor van Idegem operationeel blijft tot een PostPunt kan geopend worden. Het is ook de bedoeling om de inwoners van de gemeente hierover in te lichten. Voor wat betreft de bestemming van het gebouw, laat de gemeente nog verschillende mogelijkheden open zijnde het zoeken naar een potentiële huurder ofwel het ter beschikking stelling van de verenigingen gezien het gebouw eigendom is van de stad.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background