16 okt 2021

Toegangsweg naar Galmaarden tot november afgesloten

De vernieuwingswerken op de toegangsweg naar Galmaarden blijven aanhouden. Het Agentschap wegen en verkeer start donderdag ook met de vernieuwing van het wegdek in de Pauwelstraat. Eerder gebeurde dat al in de Kapellestraat en op dit moment wordt er nog gewerkt aan de Geraardsbergsestraat, ter hoogte van het gehucht Sint Paulus.

Een deel van het betonnen wegdek is versleten en moet vervangen worden. Het gaat om twee zones van ongeveer 100 meter lang. Die situeren zich in de rijrichting van Moerbeke-dorp tussen Pauwelstraat 18 en 26. Maar ook de zone tussen Pauwelstraat 62 en 120. Daar worden de oude betonplaten opgebroken en vervangen door nieuw beton.

De werken starten op donderdag 21 oktober en duren tot 19 november. Gedurende die periode zal de weg volledig worden afgesloten voor het verkeer tussen de Kapelledreef in Galmaarden en de Wilgierlaan in Moerbeke. De omleiding via de Herhout blijft dus nog enige tijd aanhouden.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background