5 feb 2016

TISJ leest voor aan kleuters Sint-Lutgardisbasisschool

Enkele leerlingen van het TISJ brachten kleutertjes een voorleesmoment in de Sint-Lutgardisbasisschool.

In navolging van een succesvolle voorleessessie vorig schooljaar, werd dit samenwerkingsproject ook dit schooljaar opnieuw op het getouw gezet. Met als doel de taalvaardigheid en sociale vaardigheden van de leerlingen te stimuleren. De Sint-Lutgardisbasisschool van Zandbergen mocht alweer de spits afbijten.

De leerlingen van 6BSO Autotechnieken van het Technisch Instituut Sint-Jozef in Geraardsbergen, maakten bij een eerste bezoek kennis met de kleuters en de leerlingen van het eerste leerjaar en konden proeven van de voorleeslessen van de juf. Bij een tweede bezoek gingen zij zelf aan de slag met zorgvuldige voorbereide activiteiten zoals karnavalsmaskers en muziekdozen maken, hoekenwerk en spelletjes spelen en als afsluiter zelf voorlezen aan de kleuters die zichtbaar genoten. 6BSO Lassen-Constructie en Houtbewerking brengen nog een bezoek aan de basisschool Sint-Catharina in Viane.  

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background