11 apr 2016

Terrassen op binnenplein Markt

Vanaf 1 mei zal de Markt van Geraardsbergen er een nieuwe toeristische troef bij hebben.

Vanaf 1 mei zal de Markt van Geraardsbergen er een nieuwe toeristische troef bij hebben. Je kan deze zomer genieten van een verfrissend drankje op één van de nieuwe terrassen op het binnenplein van de Markt. 

Om in te spelen op het internationaal toeristisch karakter van de stad wil het stadsbestuur de belevingswaarde verhogen. Deze zomer wordt daarom het pilootproject gelanceerd om terrassen toe te laten op het binnenplein van de Markt die worden uitgebaat door de omliggende horecazaken. 

De terrassen, in combinatie met verschillende evenementen zoals de wekelijkse zondagse rommelmarkt, het EK 2016, de triatlon Geraardsbergen en alle andere kermisactiviteiten zorgen voor een gezellige en ontspannende sfeer en zal heel wat gegadigden aantrekken. Tien horecazaken rond het plein juichen het initiatief toe en hopen alvast veel volk te mogen verwelkomen. 

De auto’s die normaal geparkeerd staan op het binnenplein kunnen terecht op de parkeerplaatsen langs de kerk op de Markt, op de Vesten, op de stadsparking in de Vredestraat of op de parking in de Abdijstraat. De parkeerplaats voor andersvaliden bevindt zich langs de kant van de kerk naar de Vesten toe.

 

 

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background