9 okt 2007

Tennisclub Velina breidt uit

Tennisclub Velina in Overboelare gaat uitbreiden. Minister van Ruimtelijke Ordening Dirk Van Mechelen heeft daarvoor het licht op groen gezet.

Binnenkort start men bij Velina met de aanleg van 2 bijkomende buitenterreinen op een door het Vlaams Gewest tot recreatiezone bestemde grond. “Deze tennispleinen zijn absoluut nodig voor onze jeugdopleiding. Om Geraardsbergen als tennisstad te promoten moeten we de Geraardsbergse kinderen zo jong mogelijk in contact te brengen met de tennissport zodat talenten zo vroeg mogelijk ontdekt worden.” aldus zaakvoerder Philippe De Norre.

Daarnaast denken de uitbaters ook aan de aanleg van een multifunctioneel indoorterrein, dat ook voor sporten als volleybal, badminton en basketbal geschikt zou zijn, zodat er behalve tennis, squash, biljart, pool, dans en petanque ook ruimte is voor andere sporten. De haalbaarheid van dat project wordt momenteel onderzocht.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background