13 aug 2007

Tempelstraat opnieuw speelstraat

Nu vrijdag 17 augustus kent de Tempelstraat te Ophasselt zijn derde speelstraatdag van dit seizoen. De trekpleister wordt deze keer de volksspelen. Deze spelen werden begin augustus door de stad Geraardsbergen aangekocht. De speelstraat krijgt alvast de primeur voor Ophasselt.

Traditioneel zal ook de mobiele speelpleinwerking van de stad Geraardsbergen van de partij zijn. Speciale aandacht zal gaan naar grimeren. Uiteraard zijn de klassieke attributen aanwezig zoals macramé, steltlopen, eendjesvangen, zandbakje, reuze domino maar de speelstraat blijft vooral ravotten in een verkeersluwe straat.

De speelstraten in Geraardsbergen kregen dit jaar een budget ter beschikking van de Jeugdraad. De Tempelstraat kon onder andere daardoor investeren in een éénwieler. Waaghalzen kunnen hem vrijdag voor de eerste keer uitproberen. Omstreeks 17u15 worden de opdrachten bekend gemaakt voor hun eigen versie van Fata Morgana, dat gespeeld wordt op vrijdag 24 augustus. Vorig jaar behaalde de Tempelstraat 5 sterren.

Meer info kan je ook hier vinden.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background