2 mei 2016

Talent uit The Voice te gast op SoSwing

Emma de Quick en Jimmy Colman waren te gast op eerste editie van SoSwing.

Zondag had de eerste editie plaats van SoSwing op de markt van Geraardsbergen, een iniatief van SP.A Geraardsbergen, de Jongsocialisten, het ABVV, het Bond Moyson ziekenfonds en cultuurorganisatie Curieus.

Voorzitter van de Jongsocialisten Stijn De Bock, blikt tevreden terug op deze eerste editie van SoSwing: “Wat begon als een gek idee tijdens een vergadering van de Geraardsbergse Jongsocialisten, is gisteren werkelijkheid geworden. Ons doel was om van 1 mei opnieuw een feest te maken waarop alle Geraardsbergenaars zich konden amuseren. Met zo’n affiche (Jimmy, Emma, de GPS band en Dj Noize Bashement) en een lentezonnetje werd de eerste editie van SoSwing een schot in de roos” aldus De Bock.

“We zijn enorm gelukkig dat zoveel mensen zijn afgezakt naar de markt, meer dan we zelfs gehoopt hadden. Rond 18u30 zaten we zelfs volledig door onze drankvoorraad. Ik wil iedereen bedanken die heeft gebouwd aan dit kleine stadsfestival: de arbeiders van de stad, de artiesten, de sp.a mandatarissen en onze stadsgenoten. Deze editie geeft zin om dit in 2017 opnieuw te herhalen.”

Emma De Quick werd tweede in de zangwedstrijd ‘The Voice Belgique’, het Waalse tweelingbroertje van ‘The Voice Van Vlaanderen’. Daar moest zij in de finale nipt de duimen leggen voor mede kandidate Laura.

Jimmy Colman wist na de blind auditions door te stoten naar de battles, waar hij met een cover van Prince succes boekte. Jimmy is aanstaande vrijdag te zien in de liveshows van ‘The Voice’ die te volgen zal zijn op VTM. Stemmen kan dan nog steeds door JIMMY te sturen naar 6677.

 

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background