10 sep 2019

TakeOver mikt op indoor festival ervaring

Na het grote succes van de vorige editie, besloot de organisatie van TakeOver om na 6 maanden de Sotto’s nogmaals een bezoekje te brengen. Op 12 oktober ziet de organisatie – bestaande uit BeatsGotMixed onder leiding van Geraardsbergenaar Joren Van der Mynsbrugge en Dream Projects, het evenementenbureau van Manu De Backer  – het nog grootser, nog mooier.

“Voor TakeOver 4.0 halen we internationale namen Josylvio, Yung Felix, Robert Abigail, en Average Rob naar ons podium, gecombineerd met opkomende DJ’s van ons eigen collectief”, aldus Joren Van der Mynsbrugge van BeatsGotMixed. BeatsGotMixed heeft ook een special act met live instrumenten in petto voor de aanwezigen.

Om een grotere variëteit aan muziek te kunnen brengen, werd ook besloten een ’second room’ te openen met nog meer DJ’s. Dit is bijna ongezien op fuiven, maar dat TakeOver zich wil onderscheiden van andere evenementen, was na vorige edities wel duidelijk.

We willen toeschouwers een festivalervaring bieden.

“Om de zintuigen extra te prikkelen, hebben we niet enkel sterk geïnvesteerd in licht en geluid, maar zal er ook een grote Led Wall hangen. Wij willen onze toeschouwers een festivalervaring bieden, en dit op schaal van een fuif.”, laat Manu De Backer weten.

TakeOver 4 vindt plaats op 12 oktober in Sotto’s in Zottegem.

 


Meer streeknieuws
uit Zottegem hoor je ook elke dag op radio MIG in Zottegem via fm 105.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background