3 jan 2016

Succesvolle nieuwjaarsduik in De Gavers

Zondagnamiddag had de eerste editie plaats van de nieuwjaarsduik in provinciaal domein De Gavers in Geraardsbergen.

Tijdens de nieuwsjaarsduik in provinciaal domein De Gavers in Geraardsbergen, trotseerden zondagnamiddag een 110 deelnemers het koude water. De nieuwjaarsduik is een initiatief van Project G en zwemclub Nauthilus Geraardsbergen.

Eén van de vijf initiatiefnemers van Project G en medeorganisator Stijn De Bock, blikt alvast tevreden terug op deze eerste editie van de nieuwjaarsduik: “Met zo’n 250 deelnemers en zo’n dikke 100 duikers, kunnen we enkel maar tevreden zijn! Het plezier van de mensen dat we zagen tijdens onze duik is een unieke ervaring en vooral een extra motivatie om volgend jaar dit succes te herhalen. De mensen, het plezier en het vertrouwen van onze sponsors en onze partner Nauthilus Geraardsbergen maakten deze duik tot een succes, we zijn ze dan ook erg dankbaar.”

Dansgroep Dizzy Dance zorgde op de muziek van DJ Noise Bashment, voor de opwarming van de duikende ijsberen. Miss België finaliste Leïla Noumair, mocht het startshot geven van de nieuwjaarsduik.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background