13 jun 2009

Straatspiegel dankzij eetfestijn

In de Jan de Coomanstraat in Zandbergen staat er sinds kort een bolle spiegel. Op die manier kan het verkeer dat richting Beekstraat wil rijden, goed zien hoe het verkeer nadert vanuit Appelterre. De spiegel is een gift van het plaatselijk CD&V-bestuur.

Toen gemeenteraadslid David Larmuseau meer dan één jaar geleden vroeg naar een extra spiegel, wou de stad die niet aankopen, omdat er op de plaats nog geen (dodelijke) ongelukken waren gebeurd. Zelf een straatspiegel kopen en aan de stad schenken kon echter wel. En dat deed CD&V dan maar.

Met een deel van de opbrengsten van het CD&V spaghettifestijn eind april 2009, werd een spiegel aangekocht en geschonken aan het college van Burgemeester en Schepenen van Geraardsbergen.

“Zo zie je maar dat wij als politieke fractie in oppositie in ons stadsbestuur, toch aan positieve oppositie kunnen doen in onze deelgemeente.” zegt voorzitter Johan Premereur.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background