7 jul 2009

Stationsplein ontevreden over cinéma

Het stationspleincomité is enthousiast rond het filmgebeuren dat tijdens de zomer elke woensdag op het station zal plaatshebben. “Dit geeft het stationsplein opnieuw een mooie gelegenheid om extra in de kijker te komen.” Maar de vereniging van zelfstandigen voelen zich toch een beetje bekocht.
“Er was eerst beloofd dat de parking op het stationsplein pas vanaf 18 uur zou worden afgesloten zodat de klanten steeds konden parkeren. Nu kregen de handelaars en bewoners een brief waarin staat dat het reeds om 14 uur wordt vrijgemaakt.”

Het comité, maar ook Unizo, vinden het jammer dat er voordien een foute communicatie werd gegeven. Ze hopen ook dat er na de eerste filmavond een goede evaluatie zal volgen, zodat er bij de volgende woensdagen beter kan worden gepland.

Het comité en Unizo hopen ook dat de organisatie voorzien heeft in toiletten die bij de tijdelijke dranktenten zal worden geplaatst. Zo niet dreigen de hoekjes en inhammen op het stationsplein terug openbare urinoirs te worden.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background