5 dec 2017

Stadsbestuur Geraardsbergen verwelkomt nieuwe ondernemers.

Nieuwe ondernemers warm onthaald.

Maandagavond werden de startende ondernemers van de voorbije twee jaar warm onthaald in het stadhuis van Geraardsbergen.

Het stadsbestuur onderzoekt, samen met Streekoverleg Zuid-Oost-Vlaanderen nieuwe mogelijkheden op het vlak van economie en ondernemen, werkgelegenheid en mobiliteit. Fons Wauters, de regiocoördinator hield een presentatie. Daaruit blijkt dat de stad het de laatste jaren niet zo slecht heeft gedaan en meer dan gemiddeld scoort.

  

Schepen Véronique Fontaine gaf toelichting bij het beleid en hoe nieuwe ondernemers kunnen worden ondersteund onder de noemer ‘Geraardsbergen Startersstad’. “Een goede communicatie met de ondernemers zorgt ervoor dat het economisch beleid verder vorm krijgt.”

“Om Geraardsbergen aantrekkelijker te maken voor bedrijven voorziet het stadsbestuur 10 ha aan nieuwe bedrijventerreinen langs de Astridlaan”, aldus burgemeester de Padt. “De belasting op bedrijfskracht wordt afgeschaft, en er wordt ingezet op onderwijs om tegemoet te komen aan de vraag naar technisch geschoold personeel. De ontsluiting van de N42 in Herzele blijft een noodzakelijke vereiste.”

Na afloop was er een netwerkmoment met een hapje en een drankje met de bedoeling om nieuwe samenwerkingen te smeden.

 

 

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background