14 mrt 2010

Stad verhardt losweg op kosten van de belastingbetaler

De stad Geraardsbergen heeft 15.000 euro geïnvesteerd voor het verharden van een losweg in de Spekgatstraat in Waarbeke. Een investering die niet door de stad dient betaald te worden vindt CD&V-raadslid Andrée De Rom-Depreter.

Volgens Depreter is de losweg eigendom van de stad er werd deze verhard over een afstand van +/- 50m, tot aan een recent gebouwde garage van de aanpalende eigenaar.

Depreter vindt dat het niet de taak is van de stad om een openbare losweg te verharden voor privédoeleinden. “Ik vond een ander geval waar particulieren, zoals het hoort, wel zelf moesten instaan voor de aanleg en uitrusting van een weg die eveneens op openbaar domein ligt en voor privédoeleinden bestemd is”, zegt Andrée De Rom-Depreter.

 

Depreter vindt het daarnaast opmerkelijk dat de verharding van een losweg prioriteit krijgt op onder meer een grote verzakking in de nabijgelegen Keringenstraat en een gebroken asfaltlaag.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background