29 aug 2007

St.-Catharinacollege breidt kinderopvang uit

Vanaf 1 september 2007 voorziet het Sint-Catharinacollege te Idegem een uitbreiding van de dagelijkse voor- en naschoolse kinderopvang op school, namelijk vanaf 6u30 tot 18u00 (woensdag tot 12u30). Op uitdrukkelijke vraag van het plaatselijk oudercomité werd dit project na een interne enquête op het einde van het vorige schooljaar door de directie goedgekeurd.


Enkele leden van het oudercomité (vlnr): Hilde Van der Putten, Bart Van Cauter, Christel De Geyter, Inge Vlassenbroek, Sandra Machtelinckx, Ludwig Vallaey, Evelyne Beeckmans en Danny Geeroms

Om dit “nieuwtje” te kunnen bekend maken aan een breed publiek (en dit tijdens volle vakantieperiode), staken enkele leden van het oudercomité de hoofden bij elkaar. Het moment van actie was vlug gevonden: de jaarlijkse zomerkermis te Idegem. Onder een stralende zon werden lekkere suikerwafels en een goed glas sangria aan de bezoekers aangeboden. Tegelijkertijd werd een folder bedeeld met daarin een opsomming van de verschillende troeven van de school en konden de ouders die dat wensten extra informatie bekomen bij de aanwezige leerkrachten en nieuwe directrice.

De volledige opbrengst van deze actie gaat naar een project ten voordele van de Idegemse schoolkinderen.

 

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background