25 apr 2007

Sportkampen fiscaal aftrekbaar

De stedelijke sportdienst van Geraardsbergen organiseert jaarlijks sportkampen voor kinderen. Ook dit jaar staan deze sportkampen op de agenda in de zomerperiode zodat werkende ouders een bijkomende opvangmogelijkheid wordt aangeboden voor hun sportieve zoon of dochter. Dit jaar zijn de weken van 2 tot 6 juli, van 9 tot 13 juli en van 20 tot 24 augustus 2007 voorbehouden.

Wat echter veel inwoners niet weten is dat deze sportkampen ook fiscaal aftrekbaar zijn. Deze fiscale aftrek is echter wel beperkt tot de oppas voor kinderen die de leeftijd van 12 jaar niet hebben bereikt.

De kosten zelf moeten aangegeven worden op het aangifteformulier in de personenbelasting in het vak VII ‘vorige verliezen en aftrekbare bestedingen’ tegenover de code 1384. Het maximumbedrag van de aftrek is bepaald op 11,20 euro per oppasdag per kind ongeacht de duur van de opvang.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background