16 apr 2010

Spectaculaire achtervolging

Donderdagnamiddag heeft er een helse achtervolging plaatsgevonden door de lokale politie van Geraardsbergen. Verschillende combi’s achtervolgden een witte wagen met daarin twee jongeren.

De politie had het voertuig al opgemerkt in het stadscentrum omdat het met een valse nummerplaat reed. Op de Edingseweg in Moerbeke werd de wagen opnieuw opgemerkt, waarna de politie de achtervolging inzette. Toen de bestuurder van de wagen dit opmerkte nam hij de vlucht via de Brusselsestraat in Atembeke. Daar belandde de wagen in de omheining van een weide.

Al snel nam het voertuig de vlucht richting Guilleminlaan. Daar had de lokale politie een versperring opgezet. Opnieuw namen de jongeren de vlucht. Toen ze met hun wagen de parking van cinema Focus wilden oprijden kwamen ze uiteindelijk tot stilstand tegen een boordsteen. Eén van de jongeren kwam daarbij met zijn hoofd tegen de voorruit terecht en kon opgepakt worden. Zijn kompaan nam te voet de vlucht via het Abdijpark. De politie kon de man inrekenen in zijn woning in de Adamstraat.

Beide jongeren reden zonder rijbewijs, geldige nummerplaat en verzekering. Ze waren niet onder invloed van alcohol of drugs. Ze zullen zich binnenkort wel mogen verantwoorden voor de politierechter.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background