23 mrt 2010

Sp.a zet hoffelijkheid in het verkeer in de verf

Naar aanleiding van de Europese dag van de Hoffelijkheid in het verkeer deelde Sp.a Geraardsbergen zaterdag ludieke groene en rode kaarten uit.

Donderdag 25 maart vindt de Europese dag van de Hoffelijkheid in het verkeer plaats. Dat is een symbolische dag waarbij het belang van de hoffelijkheid in het verkeer extra in de verf wordt gezet. Onaangepast gedrag in het verkeer vormt immers de oorzaak van een groot deel van de ongevallen.

Een actiegroep van Sp.a Geraardsbergen is afgelopen zaterdag in het centrum getrokken, gewapend met ludieke groene en rode kaarten. “Deze campagne was tweeledig. Zowel de weggebruikers bedanken voor hoffelijk gedrag in het verkeer, maar ook de zwakke weggebruikers een middel te geven om op de dag van de Hoffelijkheid in het Verkeer, verkeersgedrag aan te prijzen dat hoffelijk, verantwoord en respectvol is ten opzichte van de anderen”, zegt Sp.a voorzitter Eric Martens.

De actie wekte bij de voorbijgangers én de automobilisten veel sympathie op. Donderdag wordt de actie herhaald.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background