1 jan 2009

Sp.a wil minder verbruiken in 2009

Net zoals de meesten onder ons heeft ook Sp.a Geraardsbergen hun goeie voornemens gemaakt voor 2009. De partij wil van Geraardsbergen een energie-lage stad maken. Dat willen ze doen door zoveel mogelijk mensen aan te zetten om minder energie te verbruiken. Peter van het project is volksvertegenwoordiger Dirk Van der Maelen. Schepen Bram De Geeter en raadslid Davy Coppez gaan samen op pad om de Geraardsbergenaars energie-advies te geven. Door apparaten goed en tijdig uit te schakelen, kan je immers makkelijk vijftig euro per jaar besparen.

Beide politici hebben zich bijgeschaafd tot specialisten in het energiezuinig leven en verbouwen. Het gratis advies van beide heren kan je verkrijgen via de website www.minderenergieverbruiken.be of door hen te contacteren via 0494/ 30 22 51. Zij komen gratis aan huis om een energieaudit uit te voeren en je tips te geven over milieuvriendelijker leven.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background