20 dec 2009

Sp.a Lierde koopt stookolie 15% goedkoper aan

De stookolieactie die de Sp.a-afdeling van Lierde op poten heeft gezet is opnieuw een groot succes geworden. De actie werd afgesloten op liefst 100.000 liter en de deelnemers kregen een prijs van 0,463 euro. De huidige dagprijs is zowat 0,54 euro per liter.

“Voor een levering van 2000 liter besparen de deelnemers liefst 151,80 euro op de dagprijs”, zegt Johan Persyn. “Maar ook voor kleinere leveringen is de winst aanzienlijk, wat alweer het sociale karakter van deze stookolieactie onderstreept. De totale korting voor de deelnemers komt uit op ruim 9.300 euro”, aldus Persyn.

Het was de plaatselijke leverancier, Raoul NV, die een bijzonder interessante prijs kon garanderen. De leveringen zijn al gestart en lopen tot begin januari.

Intussen loopt ook de provinciale sp.a-actie voor aardgas en elektriciteit als een trein. Bijna 900 gezinnen hebben zich al ingeschreven voor de veiling van aardgas en elektriciteit, die begin dit jaar voor het eerst werd georganiseerd door Sp.a Lierde. Tot eind december kan er ingeschreven worden via www.ikdoeookmee.be/energie. De jaarwinst kan daar tot 500 euro en meer oplopen.

 
Tags

Verder lezen

Volgende bericht

Dodelijke brand


Thumbnail

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background