6 jun 2008

SP.a houdt geslaagde mazoutactie

De prijzen voor huisbrandolie(mazout) swingen de laatste maanden de pan uit. Om de gezinnen uit Geraardsbergen een handje te helpen, had de Sp.a-Geraardsbergen het initiatief genomen om in te stappen in een gezamenlijke bestelling van mazout, waardoor de prijs per liter kon verlaagd worden door de grootte van de bestelling.

Op 24 mei kregen een zestal leveranciers uit de streek de kans om een prijsvoorstel in te dienen.

De totale bestelling bedroeg 137.000 liter, en het prijsvoordeel bedroeg bij een bestelling van 500 liter 29 euro en bij een bestelling van 2000 liter bijna 72 euro.
Met deze actie hebben in totaal 80 gezinnen uit Geraardsbergen hun mazoutfactuur kunnen drukken.

Vooral de gezinnen die het moeilijk hebben en slechts een kleine bestelling konden plaatsen, hebben hun voordeel gedaan bij de bedongen prijsvoorwaarden. De Sp.a had bij de voorwaarde tot mededinging van de leveranciers bedongen dat bij kleine bestellingen dezelfde prijs per liter moest geboden worden.

Met het succes van deze eerste gezamenlijke bestelling heeft Sp.a Geraardsbergen besloten om in de herfst van dit jaar een tweede gezamenlijke bestelling te plaatsen. Alle Geraardsbergse gezinnen die willen deelnemen en genieten van het prijsvoordeel, kunnen zich nu al melden via 054/ 41 02 03 (enkel in de voormiddag).

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background