7 apr 2021

Snelheidsduivel gepakt aan 123 km/h

De lokale politie van Geraardsbergen-Lierde heeft zondag een snelheidsduivel gevat, die reed liefst 123 km/h op de N8 in Lierde. Daar is de maximum toegelaten snelheid 70 km/h. De chauffeur had ook een geseind rijbewijs en bovenop reed hij met een wagen rond waarvan de nummerplaat gewist was. Zowel zijn rijbewijs als nummerplaten werden in beslag genomen. Hij kreeg ook een proces-verbaal ‘bedrieglijke verberging’.

Tijdens de controles zondagavond op de N8 in Lierde en de Edingseweg in Moerbeke, werden samen bijna 1.000 voertuigen gecontroleerd op snelheid. Daarvan had bijna 7% een te zware voet. Bij alcohol- en drugstesten legde één bestuurder zowel een positieve adem- als drugstest af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. Ook een andere bestuurder legde een positieve drugstest af en reed te snel.

archieffoto van een politiecontrole op de Edingseweg in Moerbeke
 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background