9 jul 2009

Sluikstortprobleem in Wijngaardstraat

Bewoners van de Wijngaardstraat in Geraardsbergen klagen over sluikstorten in hun straat. Op de hoek van de Wijngaardstraat en de Gentsestraat, in het Geraardsbergse stadscentrum, is er een braakliggend terrein. Dat wordt steeds meer en meer gebruikt voor het storten van afval.

“Ik woon nu al 2 jaar in de Wijngaardstraat en sluikstorten wordt alsmaar erger en erger” zegt buurtbewoner Björn Borie. "Voorbijgangers gooien er hun blikjes te pas en te onpas. Je vindt er ook stukken van een wagen, zakjes huisvuil en zelfs na de werken in de buurt heeft men het overige zand hier gewoon gestort.”

Aangezien het terrein van een particulier is, kan het stadsbestuur van Geraardsbergen niet ingrijpen. De buurtbewoners vragen aan alle voorbijgangers om meer respect te tonen voor de buurt. Donderdagavond hebben ze het sluikstorten zelf opgeruimd.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background