22 dec 2010

Slachtoffer van vluchtmisdrijf klist zelf de dader

Dinsdagavond, omstreeks 16u45, is een man uit Deftinge het slachtoffer geworden van een verkeersongeval met vluchtmisdrijf in Geraardsbergen. De feiten speelden zich af ter hoogte van het kruispunt van de Astridlaan met de Zonnebloemstraat in Nederboelare. Ter hoogte van de verkeerslichten werd de stilstaande blauwe Renault Kangoo aangereden door een lichte vrachtwagen. Na de aanrijding nam de bestuurder van de vrachtwagen de vlucht.

“In plaats van zich over mij te ontfermen, vluchtte hij rechts van mij weg, over het fietspad, de verhoogde berm op. Ik raakte lichtgewond aan onderrug en halsstreek. Daarnaast raakte ook mijn zijspiegel en zijkant van mijn wagen beschadigd”, zegt het slachtoffer.

De dader van het vluchtmisdrijf werd intussen ondervraagd door de lokale politie. Die kon de dader vatten nadat het slachtoffer zelf de achtervolging inzette.

“Aan het volgende rode licht kon ik de dader aanspreken. Maar die bleek zich in een dronken toestand te bevinden. Opnieuw nam hij de vlucht en kon ik de achtervolging inzetten. Uiteindelijk parkeerde hij zich voor zijn woning in de Hogeweg en kon ik de politie verwittigen.”

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background