10 mei 2023

Shots bezorgt jongeren festival in eigen stad

Op 23 juni mogen de schoolboeken achter slot en grendel en opent Shots de deuren van een gloednieuw openluchtevenement in het Egmontpark in Zottegem. Namen zoals Used, Cristian D en Skyve ft. Flo Windey staan klaar om de middelbare schooljeugd een onvergetelijk einde van de examens te bezorgen.

“Het einde van de examens zorgt steeds voor een grote opluchting en dan wil je alle stress er gewoon af kunnen dansen”, vertelt organisatrice Amber Scheerlinck, die met haar 22-jarige leeftijd zelf nog maar net van de schoolbanken is. “We hoorden zelf uit alle richtingen dat de jeugd toe is aan nieuwe evenementen in de streek, vooral op een frisse locatie met toffe artiesten. Da’s een uitdaging die ik niet uit de weg kon gaan en zo ontstond het concept Shots.”
Shots zorgt voor 1 lange shot goeie muziek met namen zoals Used, Cristian D, Skyve ft. Flo Windey, Yolotanker en Merlo. “Dit wordt het startschot van een nieuwe reeks evenementen in Zottegem, steeds met een extra ‘verrassingsshot’. We zijn erg blij dat we met de stad een overeenkomst voor het Egmontpark konden sluiten, wat we echt een prachtlocatie vinden om de jeugd, vanaf 14 jaar, op te verwelkomen”, vertelt Amber verder. “Trouwens niet enkel de jeugd is welkom dat weekend, maar meer daarover volgt snel.”
Tickets voor Shots zijn vanaf nu beschikbaar via hun app ‘Shots Events’ (Apple: https://apple.co/3HDdNZ9 – Android: https://bit.ly/44qEk5A), deze week uitzonderlijk aan €18.

 


Meer streeknieuws
uit Zottegem hoor je ook elke dag op radio MIG in Zottegem via fm 105.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background