25 okt 2022

Selfmade pop-up in Bibliotheek Zottegem

De wintereditie van de selfmade pop-up in Bibliotheek Zottegem komt eraan op zaterdag 3 december! Tijdens het marktje worden zelfontworpen en handgemaakte artikelen verkocht. Standhouders melden zich t.e.m. 30 september aan via selfmade@zottegem.be of aan de balie van de bib.

De pop-up in de bib is elk jaar een groot succes. Bezoekers snuisteren tussen zelfgemaakte spulletjes en genieten ondertussen van een hapje en een drankje. Ook dit jaar gaat men op zoek naar creatievelingen die hun spullen willen verkopen op 3 december van 10.00 tot 16.00 uur.

Ge├»nteresseerden die hun creaties graag tussen de boeken willen verkopen betalen 5 EUR voor de inschrijving en 5 EUR waarborg. De waarborg krijgen standhouders na de pop-up terug. Inschrijven kan tot en met 30 oktober door te mailen naar selfmade@zottegem.be of aan de balie van de bib op de nieuwe, tijdelijke locatie Buke 44.

 


Meer streeknieuws
uit Zottegem hoor je ook elke dag op radio MIG in Zottegem via fm 105.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background