13 mrt 2011

Schrijf je nu in voor MiG’s Gocartrace!

MIG wordt 30 jaar en dat wordt groots gevierd.

De streekzender voor Geraardsbergen, Lierde, Galmaarden en Bever organiseert een ware familiedag op zondag 22 mei. Het stadscentrum van Geraardsbergen vormt het decor voor een massa activiteiten met onder meer een koopjeszondag. Dat betekent dus meefeesten en op hetzelfde moment ook koopjes kunnen doen. MIG zorgt ondertussen voor activiteiten en animatie in het centrum.

 

Niets zo leuk als met de hele familie genieten van een dagje aan zee. Daarom heeft MIG de geliefde gocarts van de Belgische kust naar Geraardsbergen gebracht! Zet je schrap voor een echte gocartrace doorheen het verkeersvrije handelscentrum van de stad. Dit alles op zondagmiddag 22 mei!

Geen race zonder enthousiaste deelnemers!

MIG gaat op zoek naar 15 groepen van telkens minstens 6 personen (max. 15 pers.) die willen deelnemen aan de allereerste gocartrace in Geraardsbergen! Iedereen is daarbij welkom: familie, vrienden, leden van een vereniging, collega’s… Zolang je gemotiveerd bent en het sportieve primeert!

Wat mag je verwachten? Een marathon van 3 uur over een parcours van maar liefst 1,3 km doorheen de Geraardsbergse winkelstraten. Een primeur voor Geraardsbergen! Start en aankomst zijn voorzien op het Stationsplein. De verdiende winnaars die de meeste kilometers afleggen, krijgen een plaatsje in de MIG eregalerij.

Het belooft alvast een unieke dag te worden, want de gocartrace is slechts  één van de vele activiteiten die MIG in petto heeft op zondag 22 mei zegt projectverantwoordelijke Wouter Duhau: “We wouden iets speciaals voor MIG’s 30ste verjaardag. Iets dat eruit sprong, en nog nooit eerder plaats had gevonden in Geraardsbergen. Vandaar dat we kosten noch moeite gespaard hebben om er iets onvergetelijks van te maken! Dit moet de steractiviteit worden, naast alle andere activiteiten die dit jaar nog op het programma staan.”

Gemotiveerde groepen van 6 tot 15 personen kunnen zich inschrijven via info@radiomig.be

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background