7 feb 2003

Schadevergoeding wateroverlast

De Geraardsbergse benefietactie, ten voordele van de slachtoffers van de recente wateroverlast, bracht € 71.705,70 op (stand van de rekening op 6 februari 2003).

De opbrengst van dit stedelijk solidariteitsfonds zal worden aangewend als morele schadevergoeding voor de Geraardsbergse gezinnen, die tijdens de laatste week van december 2002 en de eerste week van 2003, geteisterd werden door wateroverlast.

Het stadsbestuur koos ervoor om die morele schadevergoeding uit te betalen onder de vorm van een energiecheque. Electrabel zal het bedrag van deze cheque in vermindering brengen van de volgende energiefactu(u)r(en) van zijn klant. Wie voor deze morele schadevergoeding in aanmerking komt en hoe de cheque verkregen kan worden, kan u vragen bij Marc Faut, 054 43 45 01, departement financiële en economische zaken, of Els Van Causenbroeck, 054 43 44 12, communicatieambtenaar.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background