25 dec 2010

Ryan Pletinckx schittert in musical Oliver

Sinds korte tijd loopt de musical Oliver in Gent. Eén van de acteurs is Ryan Pletincks uit Overboelare.

Oliver vertelt het verhaal van Charles Dickens “Oliver Twist”, het weesjongetje dat opgroeit in een oud, somber weeshuis in het 19e eeuwse Londen.

Voor Ryan Pletinckx, leerling van 3 elektro-mechanica aan het KA Geraardsbergen, zijn het drukke tijden. Ryan, die in Overboelare woont, is een van de jongeren die deel uitmaakt van de ‘gang’  in de musical Oliver. Ryan zal nog een aantal maanden zijn studies moeten zien te combineren met het acteren. Hij heeft dit er graag voor over want de jongelui in Oliver worden volop bejubeld zowel in de zalen als in de pers.

Vanaf 25 december verhuist de cast en de crew van ‘Oliver’ van de Capitole in Gent naar de Stadsschouwburg in Antwerpen. Omdat deze musical zowel inhoudelijk als financieel een voltreffer is, hebben de organisatoren Musical van Vlaanderen en de VRT beslist om ‘Oliver’ te verlengen. Wie de musical ‘Oliver’ wenst te bewonderen, kan nog tot en met 20 februari 2011 in Antwerpen terecht. Het goede nieuws is dat na de speelperiode in Antwerpen de musical terug naar Gent verhuist. Extra voorstellingen in Gent zijn voorzien in de krokusvakantie.

 

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background