5 okt 2008

RVA valt binnen tijdens Open Bedrijvendag

De Rijksdienst voor arbeidsvoorziening is zondagochtend binnengevallen bij bakkerij Nevens, de Geraardsbergse deelnemer van de Open Bedrijvendag.

‘s Ochtends om 9u belde de controleur aan, om één uur later vast te stellen dat de bakkerij in orde was met de wettelijke arbeidsverplichtingen. Ondertussen stonden tientallen mensen voor de bakkerij, in de regen, te wachten om binnen te mogen.

Parlementslid Guido De Padt is niet te spreken over het voorval. “Tijdens de Open Bedrijvendag viel een ambtenaar van de RVA binnen. Bedoeling was om diegenen te controleren die een handje toestaken om alles in goede banen te leiden. Uiteraard worden op dergelijke dag veel vrijwilligers (familieleden en kennissen) ingezet, zodat één en ander als zeer ongelukkig werd ervaren. Persoonlijk vind ik het ook ongepast om op die dag roet in het eten te gooien en aldus de openstellingswerkzaamheden te verstoren.”

De Padt kan er alvast niet mee lachen en heeft een schriftelijke vraag gericht naar de minister van sociale zaken

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background