30 jan 2010

Rudy Frederic nieuwe voorzitter CD&V Geraardsbergen

Rudy Frederic is de nieuwe voorzitter van CD&V Geraardsbergen.

 

Via algemene verkiezingen gaven de Geraardsbergse CD&V-leden hun vertrouwen aan Rudy Frederic (afdelingsvoorzitter), Antoine Scheirlinckx (CD&V Senioren), Karla Bronselaer & Veerle Mertens (Vrouw & Maatschappij) en Peter Timmermans (Jong CD&V). In de komende weken wordt ook het nieuwe partijbestuur samengesteld.

Aftredend afdelingsvoorzitter Bart Van Cauter geeft de fakkel door aan Rudy Frederic. Samen met zijn echtgenote Lieve woont hij in Overboelare. Rudy is directiesecretaris in het onderwijs en verzekeringsmakelaar. Frederic is actief in vele verenigingen en houdt de vinger aan de pols over wat leeft in Geraardsbergen. Als voorzitter van de stedelijke Handelraad en van het Stationspleincomité en als secretaris van de plaatselijke UNIZO-afdeling behartigt bij de belangen van de Geraardsbergse handelaars. Hij was vroeger al gemeenteraadslid en OCMW-raadslid en blikt vanuit zijn nieuwe functie ambitieus vooruit op de toekomst. Hij wil vanuit het plaatselijke bestuur meer proberen te wegen op de politieke dossiers en CD&V Geraardsbergen opnieuw naar de meerderheid loodsen.

Tegelijkertijd werden ook de voorzitters van de CD&V Senioren, Vrouw & Maatschappij en Jong CD&V verkozen. Antoine Scheirlinckx blijft zich de komende drie jaar inzetten voor de Geraardsbergse seniorenafdeling. Karla Bronselaer en Veerle Mertens werden als co-voorzitsters van Vrouw & Maatschappij verkozen. Ook Peter Timmermans verlengt zijn voorzitterschap bij Jong CD&V. In de komende weken wordt eveneens het nieuwe partijbestuur samengesteld.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background