3 feb 2016

Rudy Frederic geeft voorzitterschap Handelscentrum door

Rudy Frederic heeft met de verschijning van de statutenwijziging in het staatsblad zijn laatste taak volbracht voor het Geraardsbergse Handelscentrum.

 

Rudy Frederic heeft met de verschijning van de statutenwijziging in het staatsblad zijn laatste taak volbracht voor het Geraardsbergse Handelscentrum.
Frederic was jarenlang de bezieler van de centrumhandelaars van Geraardsbergen. Eerst als voorzitter van het Stationspleincomité en later ook als voorvechter van een meer verenigd Handelscentrum. Daarbij werden het bestaande Handelscentrum uitgebreid naar de handelaars van het Stationsplein.
Tijdens zijn voorzitterschap wist hij zich steeds te omringen door enthousiaste bestuursleden, waarmee hij menig evenement organiseerde. Telkens wist hij zijn omgeving te motiveren om zich in te zetten voor allerhande evenementen.
Rudy Frederic wenst het nieuwe bestuur alle succes toe in de verderzetting van de belangenverdediging van de centrumhandelaars.
Het nieuwe bestuur onder leiding van Danny Rombaut van Pasta Al Dente heeft ondertussen alle verantwoordelijkheden overgenomen. De valentijnsactie wordt hun eerste activiteit, al was die al ingezet door het vorige bestuur. Een gezamenlijke actie als het ware.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background