fbpx
17 apr 2020

Rotary Zottegem in de strijd tegen het corona-virus.

Rotary en Rotaract Zottegem hebben de voorbije weken enkele mooie initiatieven genomen in de strijd tegen het corona-virus. Zo verdeelden ze meer dan 4.000 chirurgische mondmaskers aan (zelfstandige) thuisverpleegkundigen, huisartsen en het Palliatief thuiszorgteam.

Tijdens het paasweekend werden paaseieren geschonken aan de helden van de zorg in het St-Elisabeth ziekenhuis in Zottegem en de huisartsenwachtpost Panacea.

Samen met de steun van Innerwheel Zottegem konden er 38 laptops geschonken worden aan de GO! Scholengroep20. De groep biedt onderwijs aan meer dan 6.000 leerlingen in Zuid-Oost Vlaanderen. De directie gaat de 38 stuks verdelen aan de kinderen van kwetsbare families uit de regio. Ook in de Basisschool “De smidse” in Zottegem kreeg 2 stuks.

Daarnaast ging men ook langs bij het maatwerkbedrijf BWZ, waar er vraag was voor een minimum aan beschermingsmiddelen. Daar werden handschoenen en chirurgische mondmaskers geleverd.

 


Meer streeknieuws
uit Zottegem hoor je ook elke dag op radio MIG in Zottegem via fm 105.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

NU OP DE RADIO

Titel

Artiest

Background