4 sep 2005

Rommelmarkten succes

Zondag vond op de Markt van Geraardsbergen voor de derde keer een rommelmarkt plaats. Week na week neemt het aantal standhouders nog toe. Deze keer waren ze met ongeveer 140 deelnemers. Men treft er een uitgebreid gamma aan : Antiek, speelgoed, boeken, kledij, CD’s, platen, video’s en allerlei andere oude spullen. Het initiatief lokt dan ook iedere zondagmorgen heel wat nieuwsgierigen naar de Markt, en daar zijn ook de plaatselijke café-uitbaters en het stadsbestuur heel tevreden mee.
Ben je ook op zoek naar leuke spulletjes of wil je graag enkele oude zaken van de hand doen, dan kan je op 11, 18 en 25 september tussen 8 en 13 uur nog terecht op de Markt. Inschrijven kan in het Ideeënhuis in de Vredestraat.

Volgens initiatiefnemer Marcel De Sloover is het de bedoeling dat het binnenplein volledig parkeervrij wordt gehouden, zodat de rommelmarkt nog uitbreiding kan nemen. Eind september volgt er een evaluatie, maar het staat nu reeds vast dat er in 2006 in de maanden juni, juli, augustus en september iedere zondagochtend een rommelmarkt zal plaatsvinden.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background