3 feb 2010

Rioleringswerken Overboelare starten op 1 maart

Het worden moeilijke tijden om Overboelare nog te bereiken. Vanaf 1 maart starten er rioleringswerken in de Voskensstraat, Gaverstraat, Losweg en Veldekensdreef.

Naast de werken in het dorp van Overboelare, starten op 1 maart ook rioleringswerkzaamheden op de toegangswegen naar Overboelare. Donderdagavond 4 februari is er voor de buurtbewoners een infoavond in het stadhuis van Geraardsbergen.

Na de werken zal het regen- en oppervlaktewater gescheiden worden van de riolering. Op die manier komt het propere regenwater in de beek terecht en krijgt het waterzuiveringsstation van Onkerzele geen proper water meer aangeleverd uit de 4 straten.

Om de scheiding te realiseren, zullen de Voskensstraat, Gaverstraat, Losweg en Veldekensdreef een nieuwe riolering krijgen. De buis die nu dienst doet als riool zal dan dienen voor de opvang van het regenwater. De werken gebeuren door Aquafin. De stad Geraardsbergen zal de afkoppeling op privaat domein in goede banen leiden.

De rioleringswerken zullen eind september klaar zijn. Tijdens de werken is enkel plaatselijk verkeer toegelaten.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background