6 dec 2008

Resultaten verkeersveilige nacht

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd voor de twaalfde keer de verkeersveilige nacht georganiseerd. Het initiatief werd opnieuw genomen door de gouverneur van de provincie Oost-Vlaanderen. Op die manier werd de BOB campagne van het Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid ingeleid.
Met de actie wil de politie de weggebruikers vestigen op de reële pakkans tijdens de eindejaarsperiode. Zowel tijdens de week als tijdens het weekend, overdag en tijdens de nacht, zijn er acties gepland.

In Geraardsbergen werden 101 voertuigen gecontroleerd, waarbij 3 mensen positief testen. Hun rijbewijs werd niet ingetrokken. Ook één bestuurder werd onderworpen aan een drugstest.

In Brakel werd wel één rijbewijs ingetrokken. Een andere bestuurder testte eveneens positief en mag zich aan een boete verwachten. In totaal werden er in Brakel 64 voertuigen gecontroleerd.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background