9 dec 2007

Resultaten Verkeersveilige nacht

Voor de elfde keer werd door de gouverneur van de provincie Oost-Vlaanderen afgelopen nacht een Verkeersveilige Nacht georganiseerd om de BOB campagne van het Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid in te leiden.
Het doel van de actie is om de aandacht van de weggebruikers te vestigen op de reële pakkans tijdens de eindejaarsperiode. Zowel tijdens de week als tijdens het weekend, overdag en tijdens de nacht, zijn er acties gepland.

Tijdens de verkeersveilige nacht werd in Geraardsbergen 1 rijbewijs ingetrokken bij alcoholcontroles. Op 59 gecontroleerde voertuigen kwamen 2 bestuurders in de alarmfase en moesten een boete van 137,5 euro betalen. 4 bestuurders werden positief bevonden en mogen zich verwachten aan een boete van 400 euro.

Bij drugscontroles werden 4 bestuurders gecontroleerd. Bij 3 van hen werd het rijbewijs ingetrokken. Twee niet-verzekerde voertuigen werden in beslag genomen.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background