6 apr 2016

Resultaten verkeersactie van 4 april

Op maandag 4 april voerde de verkeersdienst van de lokale politie Geraardsbergen/Lierde een actie uit langsheen de Zonnebloemstraat en de Beverstraat.

Op maandag 4 april voerde de verkeersdienst van de lokale politie Geraardsbergen/Lierde een actie uit langsheen de Zonnebloemstraat en de Beverstraat. Aan de actie namen ook 15 aspirant inspecteurs van de politieschool PAULO deel.

122 bestuurders werden aan een ademtest onderworpen, 1 bestuurder had te diep in het glas gekeken. 8 bestuurders kregen een proces-verbaal van waarschuwing voor diverse verkeersinbreuken, 1 buitenlandse bestuurder moest onmiddellijk een achterstallige verkeersboete betalen, 1 bestuurder kreeg een boete voor het niet dragen van de veiligheidsgordel, 2 bestuurders werden beboet voor inbreuken op de wetgeving inzake rijbewijs, 1 bestuurder zal zich later moeten verantwoorden voor de politierechtbank omdat de keuring van zijn wagen niet in orde was.

Tot slot werd 1 voertuig in beslag genomen wegens niet verzekering. 

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background